keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Liebster blog

Liebster tarkoittaa 'rakkain' tai 'rakastettu, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Sellainenhan Päkän juttu on! Tunnustuksen blogini sai Erjan lukupäiväkirjalta. Kiitos, Erja!
Ihana jakaa tätä eteenpäin 
7 kommenttia:

 1. Onnittelut sinulle, Päkä! Ja kiitokset myös tunnustuksesta minulle. Arvostan.

  Laitan hyvän kiertämään, mutta nyt tyhmä kysymys: mistä tiettää muiden kuin oman bloginsa lukijamäärän (että alle 200 lukijaa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin olisin nähnyt blogissasi jäsenien määrän? Vai olenko nähnyt unta?

   Poista
  2. Itse asiassa en nähnyt lukijoittesi määrää (kävin tarkistamassa), mutta koska sinulla on niiiiin mukava blogi, leikitään nyt edes, että lukijoita on alle 200. Muilla, joille laitoin "libbiksen", näkyi kyllä tuo lukijamäärä.

   Poista
  3. Ihan oikein leikitty, alle 200 niitä on:)Täytyy katsella tarkemmin silmin muiden blogeja tässä mielessä,heh. (Ehkä käyttämäni Wordpress on tässä suhteessa erilainen.)

   Tämä sinun blogisi on muuten hieno! Ihailen, kuinka jaksat analysoida hienosti lukemisiasi. Ja hyviä kirjabongauksia omalle listalleni. Tykkään.

   Poista
 2. Puutarha ja nurkat kiittää myös tästä tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Päkä kiitos!
  Nappaan tämän mukaani (just tänään blogiin oli napsahtanut yli 200...mutta ei anneta sen haitata) ja lähetän samalla oikein hirmuisesti terkkuja sinne kaikille, muistathan kertoa:)

  VastaaPoista