lauantai 31. joulukuuta 2011

Parasta vuonna 2011

Elokuva: Pedro Almodóvar, Iho jossa elän JA Aki Kaurismäki, Le Havre Tv-sarja: Vallan linnake DVD-tuotantokaudet: The Wire Musiikki: Frank Sinatra Biisi: Lauri Tähkä, Polte (juu, tiedän, en pysty selittämään) Teatteriesitys: Dance of the Vampires Löytö: Uusi työpaikka Kirja: Michael Cunningham, Illan tullen Kengät: Vicin mustat nilkkurit Vaate: Sandin vaaleanruskea alevillatakki Bileet: Läksiäisbileet Kyrkkärillä Ravintola: Les quinze nits (Barcelona) Ruoka: C'est la vien seesamilohi (Tallinna) Kotikokkaus: parsapekonipiirakka Leikkikalu: Fiat 500 Sisäistetty oppi: Minna Marshin stressinhallinta Idea listaukseen: Hanna

6 kommenttia:

 1. Ah, taas lisää vinkkejä! Ja utseliaisuutta herättäviä kohtia: mikämikämikä työpaikka? Ja miksei ole kuvia kengistä? ;)

  VastaaPoista
 2. Kaima, vaihdoin pk:sta lukioon - ei siis mitään sen ihmeempää, mutta piristävää kylläkin. Kengistä: olen hieman huono kuvaamaan (kenkiä), mutta katsotaan, jos löytyy.

  VastaaPoista
 3. http://www.spartoo.fi/Vic-Matie-KARKADI-x50331.php

  Kengät on tällaiset, mutta niissä ei ole tuota rypytysjutskaa ja ne ovat taivaalliset jalassa ja näyttävät hyvältä niin housujen kuin mekonkin kanssa.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen työpaikkaan! Onhan se muutosta täynnä kuitenkin, vaikka vanhan, rakkaan, tutun asian äärellä pysytteletkin.

  Ja kengät näyttävät juuri siltä, mitä sanotkin. Kaikenkanssahyvät. Etsin vastaavia itselleni - yritin viimeksi joulun alla ja päädyin ostamaan kiilakorkonilkkurit, joiden kiila on raidallinen. Ihanat kengät, mutta tavoite... pieleen.

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos antoisasta parasta 2011 -listasta. Mutta miksi Lauri Tähkää pitäisi selittää. Late on hyvä, upea, ihana, niiiiin Lauri.
  Marlee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole aikaisemmin tykännyt Tähkästä yhtään, joten itselleni kai pitäisi selittää, miksi Lauri tuntuu nyt niin hyvältä. Ikä on tehnyt tehtävänsä. Kai.

   Poista